Terug naar Nieuws

We gaan op pad, we gaan op expeditie

Geplaatst op 05 september 2021

Kinderen mogen ‘buiten de lijntjes kleuren’. Sterker nog: we stimuleren dat! Kinderen én medewerkers krijgen alle ruimte om zich te ontwikkelen. We zien en benutten kansen door mensen in hun kracht te zetten. Van hokjesdenken houden we niet. Want dromen waarmaken, begint bij dúrven dromen.

Een expeditie is een avontuurlijke reis waarvan de bestemming vaak nog onbekend is. Onderweg leer je van alles over de wereld, de leuke dingen en de moeilijke dingen, leer je nieuwe mensen kennen, maar leer je vooral over jezelf. Waar ben jij goed in? Wat vind jij leuk, waar krijg jij energie van? Dus in plaats van jou precies vertellen hoe je naar de top van de berg moet klimmen, kijken we samen eerst of een berg beklimmen wel is wat bij jou past. Misschien gaat jouw expeditie wel tot de bodem van de oceaan of tot diep in het heelal. Iedereen is anders en ook voor jou is er een spannende expeditie naar jouw toekomst. Durf te dromen en word de held van je eigen expeditie!

Expeditie in Poeldijk
Bij de Expeditie word je gekend en (h)erkend en mag je zijn en worden wie je bent. Wij gaan op zoek naar verbinding met onszelf, de ander en de wereld om ons heen. De expeditie is een avontuurlijke reis om de nieuwbouw te realiseren en het nieuwe onderwijsconcept vorm te geven. We hebben een doel voor ogen, een kompas in de hand en een goed en enthousiast team. Laten we met elkaar de reis beginnen!

Nog vorm krijgen
Binnen de Expeditie gaan de teams van Simba, De Nieuwe Weg en ISW Irenestraat nauw samenwerken. Door nu al gezamenlijk op expeditie te gaan, kunnen we dat mooie en ambitieuze einddoel bereiken. We werken op dit moment al aan een gezamenlijk onderwijsconcept. Het nieuwe gebouw wordt zo ontworpen dat het hier goed bij aansluit.

Terug naar Nieuws